Actief blijven tijdens de zomervakantie met aquarunning in Nijmegen!

Aquarunner in het zwembad
Aquarunning is hardlopen in het zwembad zonder schokbelasting. Dat maakt het geschikt voor een brede groep deelnemers.

Actief blijven tijdens de zomervakantie met aquarunning in Nijmegen!

Zomervakantie 2024 biedt een goede kans om fit te blijven met aquarunningtrainingen in de regio Nijmegen. Op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur, op 8, 22, 29 juli, 5, 12 augustus, kun je 5 x meedoen aan deze verfrissende trainingen in het buitenbad van Sportfondsenbad Nijmegen West aan de Planetenstraat 65. Op 12 augustus wordt de training mogelijk verplaatst naar het binnenbad, omdat er op het buitenterrein een zwemkamp is. Vooraf inschrijven is verplicht! Deze trainingen zijn fijn om te ontspannen na een warme dag of als een aanvulling op je reguliere hardlooptrainingen. De trainingen zijn toegankelijk voor alle niveaus: van beginners tot vergevorderden.

Kosten aquarunningtrainingen buitenbad

Een compleet pakket van vijf trainingen kost 62,50 euro, terwijl je voor een losse training 13,50 euro betaalt, afhankelijk van de beschikbaarheid. Het is mogelijk om een vervanger te sturen als je zelf afwezig bent. Wel is het belangrijk dat van te voren is opgegeven wie er komt. Na je boeking ontvang je een bevestiging en betaalverzoek voor het totale aantal geboekte sessies en is je deelname gegarandeerd. Inschrijvingen worden op volgorde van aanmelding verwerkt en bij maximale capaciteit hanteren we een wachtlijst.

Inschrijven

Reserveer je plaats via de groene knop ‘Inschrijven Buitenbad’ op deze website. Geniet van deze kans om in de zomer van 2024 actief en fit te blijven!

Knop inschrijven buitenbad

Bij inschrijving voor vijf trainingen ontvang je bovendien een waardebon van 20 euro van Lopers Company Nijmegen, die je kunt inzetten voor de aankoop van wandel- of hardloopschoenen.

Deelnamevereisten

Het is noodzakelijk dat alle deelnemers minstens over een zwemdiploma A beschikken of een vergelijkbaar niveau van zwemvaardigheid hebben vanwege de diepte van het zwembad.

Meer informatie?

Meer informatie lees je op de pagina Aquarunningtraining zomervakantie 2024 buitenbad.