Actief blijven tijdens de zomervakantie met aquarunning in Nijmegen!

Aquarunner in het zwembad
Aquarunning is hardlopen in het zwembad zonder schokbelasting. Dat maakt het geschikt voor een brede groep deelnemers.

Actief blijven tijdens de zomervakantie met aquarunning in Nijmegen!

Zomervakantie 2024 biedt een goede kans om fit te blijven met aquarunningtrainingen in de regio Nijmegen. Elke maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur, van 10 juli tot en met 12 augustus, kun je meedoen aan deze verfrissende trainingen in het buitenbad van Sportfondsenbad Nijmegen West aan de Planetenstraat 65. Let op! Vooraf inschrijven is verplicht! Deze trainingen zijn fijn om te ontspannen na een warme dag of als een aanvulling op je reguliere hardlooptrainingen. De trainingen zijn toegankelijk voor alle niveaus: van beginners tot vergevorderden.

Kosten aquarunningtrainingen buitenbad

Een compleet pakket van zes trainingen kost 75 euro, terwijl je voor een losse training 13,50 euro betaalt, afhankelijk van de beschikbaarheid. Als je vóór 17 juni boekt, profiteer je van een speciaal tarief van 13 euro per training of 72 euro voor alle zes trainingen. Na je boeking ontvang je een bevestiging en betaalverzoek voor het totale aantal geboekte sessies en is je deelname gegarandeerd. Inschrijvingen worden op volgorde van aanmelding verwerkt en bij maximale capaciteit hanteren we een wachtlijst.

Inschrijven

Reserveer je plaats via de groene knop ‘Inschrijven Buitenbad’ op deze website. Geniet van deze kans om in de zomer van 2024 actief en fit te blijven!

Knop inschrijven buitenbad

Bij inschrijving voor zes trainingen ontvang je bovendien een waardebon van 20 euro van Lopers Company Nijmegen, die je kunt inzetten voor de aankoop van wandel- of hardloopschoenen.

Deelnamevereisten

Het is noodzakelijk dat alle deelnemers minstens over een zwemdiploma A beschikken of een vergelijkbaar niveau van zwemvaardigheid hebben vanwege de diepte van het zwembad.

Meer informatie?

Meer informatie lees je op de pagina Aquarunningtraining zomervakantie 2024 buitenbad.