Trainingen

Aquarunningtrainingen zijn individueel of in een groep te volgen.

Groepstrainingen

Bij de groepstrainingen aquarunning volg je met anderen een gestructureerd trainingsprogramma onder begeleiding van een instructeur. In deze trainingen werk je aan je uithoudingsvermogen, mobiliteit en spierkracht, terwijl bij techniekgedeelten specifieke aspecten worden aangepakt, zoals hoge knie-inzet, afzet, timing, coördinatie en pasfrequentie.

Trainingstijden groepen

Erica Terpstrabad maandag 12.00-13.00
Sportfondsenbad Nijmegen-West maandag 19.30-20.30
Sportfondsenbad Nijmegen-West dinsdag 20.30-21.30

Buitenbad

In de zomervakantie zijn er trainingen in het buitenbad van Sportfondsenbad Nijmegen-West.
In 2024 zijn deze trainingen op maandag van 19.00-20.00

Personal training

Voor personal training kun je het beste contact opnemen via e-mail of WhatsApp, zodat we duidelijk kunnen afstemmen wat de inhoud van de training zal zijn en in welk zwembad deze zal plaatsvinden. Dit kan variëren van blessureherstel, de wensen van een andere behandelaar, training van specifieke spiergroepen, tot het verbeteren van je techniek of liever trainen met een personal trainer. Je ontvangt vooraf een prijsopgave, zodat je weet waar je aan toe bent.

Meer informatie?

Klik op de oranje inschrijfknop of informeer naar beschikbare plaatsen of personal training op What’s App 0623165907 of per e-mail info@aquarunning.nl
Telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat ik tijdens mijn werk geen telefoon bij me heb, waardoor het soms lastig kan zijn om telefonisch bereikbaar te zijn.