Fanatiek sporter met cadans van 180

Aquarunner in het zwembad
Fanatiek sporter met cadans van 180 bij aquarunning

Fanatiek sporters, hardlopers en deelnemers die willen afvallen

Het mooie aan aquarunning is dat er deelnemers met een verschillende achtergrond aan mee doen. Er zitten deelnemers die het sporten weer op willen pakken, fanatiek sporters die komen voor sporten tijdens het revalidatieproces, deelnemers die willen afvallen, hardlopers of triatleten die hun trainingsvolume willen vergroten of lekker willen bewegen in een groep.

Fanatiek sporter met cadans van 180

Deze aquarunner doet inmiddels een maand of vier mee. Het is een fanatiek sporter met een bijhorende drive. Hij begon 4 maanden geleden met aquarunning in het revalidatieproces van zijn afgescheurde achillespees. Hij bleef aquarunning doen nadat het revalidatieproces was afgelopen en heeft zich enorm verbeterd. In het filmpje is te zien dat hij 30 voetbewegingen heeft in tien seconden. Dat is een cadans van 180 tegen de weerstand van het water in. Hij houdt dat ook vier banen van 25 m vol. Ontzettend knap dus!

Aquarunning fanatiek sporter met cadans van 180 op YouTube