Aquarunner maakt vorderingen

Aquarunner in het zwembad maakt vorderingen
Aquarunner maakt vorderingen, want de beweging verloopt vloeiender en dat is goed te zien in het verschil tussen de 4e en 10e training.

Aquarunner maakt vorderingen

In deze video zie je een vrouw die het sporten weer wil oppakken na een periode van inactiviteit. Ze heeft voorheen veel gesport. Ze is gefilmd in de vierde en tiende training. Het is mooi om te zien dat ze in de tiende training veel ontspannender oogt en dat de beweging vloeiender verloopt. Daarvoor doe je het als trainer! <3

Verschil tussen vierde en tiende training

Je ziet duidelijk dat ze in de vierde training nog zoekende is naar de beweging, maar dat ze hem wel al goed vol kan houden. Ze trekt in de vierde training haar knieën bijvoorbeeld nog te hoog op, waardoor ze grote bewegingsuitslagen heeft en de beweging minder vloeiend verloopt.
In de tiende training zie je dat de beweging er veel vloeiender uitziet, het beentempo ligt hoger en ze oogt ontspannen. Goed bezig dus! Ze kan nu gaan werken aan het verhogen van haar beentempo en haar armbeweging.

Video van Aquarunner maakt vorderingen op YouTube