Trainingsschema introductietraining aquarunning

Wetbelt voor een training aquarunning ligt klaar op de zwembadrand
Wetbelt voor een training aquarunning ligt klaar op de zwembadrand

Is aquarunning iets voor jou?

Wil je voor jezelf proberen of aquarunning iets voor je is. Onderaan dit bericht vind je een link waarmee je een pdf kunt downloaden van een training aquarunning, zodat je zelf aan de slag kunt. Deze training is voor elk niveau geschikt.

Gratis aquarunningtraining download

Voor deze training heb je zwemkleding, een wetbelt en de toegang tot een zwembad nodig. De training maakt gebruik van de basispassen joggen, running en langlauf. Bij langlauf gaat het om de klassieke stijl en is het dus een kruislingse beweging, waarbij het rechterbeen en de linkerarm tegelijk voor zijn. Bij langlauf in het aquarunning zijn je ledematen zoveel mogelijk gestrekt.

Download trainingsschema introductietraining aquarunning