6 Aquarunningtrainingen 72 euro

Aquarunners met de aanbieding 6 trainingen voor 72 euro.
Doe mee met 6 aquarunning trainingen en verbeter je conditie zonder schokbelasting.

Pakket van 6 aquarunningtrainingen

Doe 6 x mee met aquarunning en kies de data uit in het invoerformulier onder de oranje knop ‘Inschrijven’. Deze trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, omdat je op je eigen niveau beweegt. Ideaal om je algehele fitheid te verbeteren of als alternatief voor je gebruikelijke trainingen!

De trainingstijden zijn op:
Maandag Erica Terpstrabad 12.00-13.00

Maandag Sportfondsenbad Nijmegen-West 19.30-20.30
Dinsdag Sportfondsenbad Nijmegen-West 20.30-21.30

Kosten pakket 6 trainingen

De kosten voor een pakket van 6 aquarunningtrainingen is 72 euro.

Inschrijven

Inschrijven kan via de oranje button of op info@aquarunning.nl of WhatsApp 0623165907.
Bij de inschrijving krijg je een waardebon van Lopers Company Nijmegen t.w.v. 20 euro om een paar hardloopschoenen of wandelschoenen te kopen.

inschrijven

Voor wie zijn de Aquarunningtrainingen?

De aquarunningtrainingen zijn voor iedereen toegankelijk, omdat je op je eigen niveau beweegt en jouw snelheid bepaalt hoeveel meters je aflegt. In het verleden hebben diverse deelnemers aan onze trainingen deelgenomen, waaronder sporters die herstellen van blessures aan de heup, knie, hielspoor of achillespees, marathonlopers en hardlopers die hun trainingsvolume willen vergroten zonder de impact van het hardlopen te ervaren, triatleten die hun training willen diversifiëren, deelnemers die herstellen van long-covid, mensen die hun algehele fysieke conditie willen verbeteren of hun core willen versterken, deelnemers die hun activiteiten willen hervatten, en anderen die simpelweg plezier hebben in het leren van iets nieuws.

Bij beginners ligt de nadruk op het aanleren van de juiste techniek, terwijl ze tegelijkertijd werken aan het opbouwen van uithoudingsvermogen en spierkracht. Gevorderden bouwen voort op hun bestaande vaardigheden, waarbij ze hun uithoudingsvermogen, spierkracht en techniek verder ontwikkelen. Na een trainingscyclus zul je in staat zijn om de principes van je hardlooptraining te vertalen naar een wateromgeving, wat resulteert in een verbeterd uithoudingsvermogen. Bovendien kun je belangrijke loopscholingsoefeningen uitvoeren in het water. Met deze kennis kun je je hardlooptrainingen vervangen door een effectieve training in het zwembad. En natuurlijk is het altijd mogelijk om je in te schrijven voor volgende trainingen, zodat je je vooruitgang kunt blijven volgen en nieuwe doelen kunt stellen.

Meer info over de trainingen

In geval van ziekte of verhindering mag je een vervanger sturen. Wel is het belangrijk dat deze vervanger zwemvaardig is op het niveau van zwemdiploma A. Ook is het in overleg mogelijk om te wisselen met de training in het Erica Terpstrabad op maandag van 12.00 tot 13.00 of met de trainingen in Sportfondsenbad Nijmegen-West op maandag van 19.30 tot 20.30, dinsdag van 20.30 tot 21.30. Dit kan alleen als er plaats is.

inschrijven