Workshops

Loopgroepen, sportverenigingen, bedrijven, vriendengroepen en verjaardagsfeestjes kunnen een aquarunning workshop boeken. Een standaard workshop duurt een uur, vanwege de beschikbaarheid van het badwater. Tijdens deze workshops staat de wens van de groep centraal. Willen jullie werken aan jullie hardlooptechniek, een algemene training volgen, leren lopen in het water, aan teambuilding werken, of willen jullie als groep geblesseerde sporters samen actief zijn? Komen jullie naar Nijmegen of kom ik naar jullie toe? Is één trainer voldoende of zijn er meer nodig? Willen jullie voor of na de workshop nog in het zwembad kunnen verblijven? Vooraf ontvangen jullie een prijsopgave op basis van jullie wensen en de locatie.

Vereisten voor deelname

Voor aquarunning workshops geldt dat elke deelnemer minimaal een zwemniveau moet hebben dat gelijkwaardig is aan het A-diploma, omdat aquarunning in diep water plaatsvindt. Het voordeel van een aquarunning workshop is dat de deelnemers op een sportieve manier bezig zijn met een laag blessurerisico, en doordat aquarunners hun hoofd boven water houden, is er ook onderling contact mogelijk.

Informatie aanvragen

Voor meer informatie over aquarunning workshops kun je contact opnemen via WhatsApp 0623165907 of per e-mail naar info@aquarunning.nl. Telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat ik tijdens mijn werk geen telefoon bij me heb, waardoor ik soms lastig telefonisch bereikbaar ben.