Personal training

Je wil personal training bij mij, omdat je geblesseerd bent en een sportief of arbeidsmatig doel hebt of omdat je specifieke spiergroepen moet of wil trainen met low-impact. Ook kan het zijn dat je liever één op één traint of met een groepje van maximaal drie personen en niet kunt op de tijden dat de groepstrainingen zijn. Om een indicatie te geven, mijn uurtarief is 47,50 euro , een half uur is 32,50 euro. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Daar komen dan nog de kosten van de toegang tot het zwembad of een eventuele baanhuur bij.

Blessureherstel, revalidatie of individuele begeleiding

Voordat we beginnen met blessureherstel, revalidatie of individuele begeleiding spreken we door wat jouw wensen zijn. Als je bepaalde spiergroepen moet of wil trainen of juist wil of moet ontzien dan is het handig dat ik van te voren weet welke dat zijn. Ben je geblesseerd, maar werk je toe naar een sportief doel. Dan ontvang ik graag je trainingsschema’s, zodat ik weet waar ik naartoe moet werken en een plan van aanpak op kan stellen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave en behandelplan voor jouw individuele begeleiding. Bij akkoord kunnen we beginnen.

Wegwijs in aquarunning

Ben je alleen of met een groepje tot en met drie personen en wil je gewoon snel aan de slag kunnen met aquarunning, maar wil je niet wachten op een trainingscyclus of je kunt niet op het tijdstip van de groepstrainingen. Dan kun je het beste één uur privéles ‘Wegwijs in aquarunning boeken’. In dat uur leer je de basis van aquarunning. Die basis bestaat uit stuwen en verticaal voortbewegen in het water, mobiliteit, compact lopen en afzet en alles komt samen. Na dat uur weet je waarop je moet letten en kun je zelf aan de slag met aquarunning. Voor een persoon kost een uur ‘Wegwijs in aquarunning’ 47,50 euro. Voor elke persoon meer in dat uur betaal je 2,50 euro. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Bij dit bedrag komt nog jullie toegang tot het zwembad of een eventuele baanhuur.

Privétraining

Wil je zelf of met een groepje van maximaal drie personen in een privétraining werken aan je uithoudingsvermogen of hardlooptechniek? Ook dat kan. Een uur privétraining kost 47,50 euro, een half uur 32,50 euro. Voor elke persoon meer in de privétraining betaal je 2,50 euro. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Bij dit bedrag komt bij aquarunning nog jullie toegang tot het zwembad of een eventuele baanhuur. Bij run-walk-exercise training kan er de huur van een sportveld of gymzaal bijkomen als je niet in de openbare ruimte wilt trainen.

Boeken?

Je kunt me bereiken via What’s App of Signal 0623165907 of per e-mail info@aquarunning.nl. Telefonisch contact opnemen kan uiteraard ook, maar ik heb op mijn werk geen telefoon bij me. Dat maakt het soms lastig om mij telefonisch te bereiken.