juli, 2021

Dit is een activiteit uit een cyclus

maa19jul09:0010:00Deze activiteit is al geweestHardlooptraining: Run-walk-exercisetraining Limospark NijmegenHardlooptraining voor beginners en gevorderden in het Limospark09:00 - 10:00 Limospark Nijmegen, Limospark, Gelderselaan, Nijmegen

Activiteit details

Run-walk-exercisetraining op maandagmorgen van 09.00 tot 10.00 in het Limospark in Nijmegen. In deze hardlooptraining wissel je 5 min hardlopen af met 5 min oefeningen gericht op het hardlopen. Tijdens deze trainingen werk je bij de oefeningen actief aan je loophouding, doe je kracht en lenigheidsoefeningen. Daarna ga je lekker vijf minuten op je eigen tempo lopen. Natuurlijk staat er ook algemene loopscholing en coördinatietraining op het programma. De 5 min hardlopen vul je qua snelheid zelf in, maar je kunt ook advies vragen over wat voor jou het beste is. De training is geschikt voor beginners, gevorderden en prestatielopers.

Hardlooptraining Limospark

We verzamelen in het Limospark aan de kant van de Gelderselaan, onder de bomen naast het wandelpad rechts van de klimvliegtuigen als je met je gezicht naar het park kijkt.
Losse training 8,50 euro. Een knipkaart voor 8 trainingen is 60 euro. De knipkaart blijft 12 weken geldig. Bij ziekte mag je een vervanger sturen die voor jou deelneemt.
Meedoen? info@aquarunning.nl of bel of What’s App: 0623165907 of boek je training online onderaan deze pagina.

Video van Run-walk-exercisetraining

Een video over Run-walk-exercisetraining bekijk je op YouTube

Boek nu!

Run-walk-exercisetraining Limospark Nijmegen

Hardlooptraining Limospark maandag 09.00-10.00

Hardlooptraining voor beginners en gevorderden

Er zijn geen tickets meer te koop voor deze activiteit

Gezondheidsrichtlijnen voor deze activiteit

Temperatuur gecontroleerd aan de toegang
Fysiek afstand houden verplicht
Outdoor evenement

Tijd

(Maandag) 09:00 - 10:00

Locatie

Limospark Nijmegen

Limospark, Gelderselaan, Nijmegen

Organisatie

AquarunningAquarunning verzorgt hardlooptraining in het zwembad en op het sportveld.Henriette Driesen-Joanknecht Heerbaan 45, 6566EC Millingen aan de Rijn

X
X