juli, 2021

Dit is een activiteit uit een cyclus

maa19jul19:0020:00Deze activiteit is al geweestAquarunningtraining Zwembad West Nijmegen zomervakantieHardlooptraining in het zwembad voor beginners, gevorderden en racebeesten19:00 - 20:00 Zwembad West, Planetenstraat 65, 6543VW Nijmegen

Activiteit details

Wil jij op een verfrissende manier werken aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen? Doe dan mee met de aquarunning zomervakantietrainingen in het buitenbad van Zwembad West in Nijmegen. Tijdens deze trainingen doe je met een wetbelt om in een baan in het zwembad loopvormen en intervaltraining. Je doet mee aan een hardlooptraining als op de atletiekbaan in het zwembad. De wetbelt zorgt ervoor dat jij een verticale positie in het water hebt en dat je hoofd boven water blijft. Je traint met een groep in een baan in het buitenbad van Zwembad West. Aquarunning is low-impact en doe je zonder muziek. De trainingen zijn geschikt voor beginners, gevorderden en racebeesten.

Wie kunnen er meedoen?

Deze zes trainingen kunnen worden gevolgd door sporters die revalideren, door hardlopers die hun trainingsvolume willen vergroten zonder de schokbelasting van het hardlopen, door deelnemers die hun lichamelijke conditie willen verbeteren of aan hun core willen werken, door hardlopers en aquarunners die de tegels uit het bad willen lopen en door deelnemers die het leuk vinden om iets nieuws te leren. Je traint in een baan op je eigen niveau. Bij beginners staat het aanleren van de techniek centraal ook werken zij aan de opbouw van uithoudingsvermogen en spierkracht. Gevorderden bouwen verder op wat ze al kunnen en werken aan hun uithoudingsvermogen en spierkracht en verbeteren hun techniek. Racebeesten beheersen de techniek, hebben een bovengemiddeld uithoudingsvermogen en vinden het leuk om een uur op hoog tempo te sporten.

Wetbelt lenen of kopen

Beginners en gevorderden kunnen een wetbelt lenen in de training. Racebeesten bezitten zelf een wetbelt.

Video bekijken van Aquarunning?

Op YouTube staat een video met uitleg. Klik op deze link om de video te bekijken.

Meedoen met de aquarunningtrainingen?

De prijs voor de 6 trainingen is 66 euro. Een losse training kost 12,50 euro en is beschikbaar op basis van of er plaats is. Reserveer je voor 17 juli je losse trainingen, dan betaal je 12 euro per losse training. Je ontvangt dan een betaalverzoek voor het totale aantal trainingen. Losse trainingen kun je ook onderaan deze pagina boeken.
Inschrijven kan op info@aquarunning.nl of via WhatsApp, Signal of telefonisch op: 0623165907
Bij de inschrijving voor meerdere trainingen krijg je een waardebon van Lopers Company Nijmegen t.w.v. 20 euro om een paar hardloopschoenen te kopen.

Boek nu!

Aquarunningtraining in het buitenbad van Zwembad West

Aquarunning verfrissend hardlopen in het zwembad

Maandag 19.00-20.00 Planetenstraat 65, Nijmegen. Verzamelen op de parkeerplaats voor het hek naar het buitenbad rechts naast het gebouw.

Er zijn geen tickets meer te koop voor deze activiteit

Gezondheidsrichtlijnen voor deze activiteit

Fysiek afstand houden verplicht
Outdoor evenement

Organisatie

AquarunningAquarunning verzorgt hardlooptraining in het zwembad en op het sportveld.Henriette Driesen-Joanknecht Heerbaan 45, 6566EC Millingen aan de Rijn

X
X