oktober, 2021

Dit is een activiteit uit een cyclus

maa04okt12:0013:00Deze activiteit is al geweestAquarunningtraining Erica Terpstrabad Nijmegen (25 m wedstrijdbad)Hardlooptraining in het zwembad in Nijmegen12:00 - 13:00 Erica Terpstrabad 25 m wedstrijdbad, Kwakkenbergweg 25, 6523 MJ Nijmegen

Activiteit details

Wil jij op een verfrissende manier werken aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen? Doe dan mee met de trainingscyclus van vijf aquarunningtrainingen. De trainingen worden gegeven van 12.00 tot 13.00 op maandagochtend van 20 september tot en met 18 oktober in het 25 m wedstrijdbad van het Erica Terpstrabad in Nijmegen. Tijdens deze trainingen doe je met een wetbelt om in een baan in het zwembad loopvormen en intervaltraining. Je doet mee aan een hardlooptraining als op de atletiekbaan in het zwembad. De wetbelt zorgt ervoor dat jij een verticale positie in het water hebt en dat je hoofd boven water blijft. Aquarunning is low-impact en doe je zonder muziek. Deze trainingscyclus is geschikt voor beginners en gevorderden.

Doelgroep Aquarunningtrainingen

Deze vijf trainingen kunnen worden gevolgd door sporters die revalideren, door hardlopers die hun trainingsvolume willen vergroten zonder de schokbelasting van het hardlopen, door deelnemers die hun lichamelijke conditie willen verbeteren of aan hun core willen werken en door deelnemers die het leuk vinden om iets nieuws te leren. Je traint in een baan op je eigen niveau. Bij beginners staat het aanleren van de techniek centraal ook werken zij aan de opbouw van uithoudingsvermogen en spierkracht. Gevorderden bouwen verder op wat ze al kunnen en werken aan hun uithoudingsvermogen en spierkracht en verbeteren hun techniek. Na deze vijf trainingen ben je in staat om de zones uit je hardlooptraining te vertalen naar een training in het water. Ook kun je een aantal belangrijke loopscholingsoefeningen in het water uitvoeren.

Wetbelt voor aquarunning

De wetbelt die je nodig hebt voor aquarunning kun je lenen tijdens de training.

Video van Aquarunning

Op YouTube staat een video met uitleg. Bekijk hier een video van Aquarunning.

Extra eisen deelnemers

Omdat de trainingen plaats vinden in diep water is het verplicht om een zwemdiploma A of gelijkwaardig zwemniveau te hebben.

Kosten Trainingscyclus

De prijs voor de 5 trainingen is 57,50 euro. Een losse training kost 12,50 euro. In geval van ziekte of verhindering mag je een vervanger sturen. Wel is het belangrijk dat deze vervanger zwemvaardig is op het niveau van zwemdiploma A.
Inschrijven kan op info@aquarunning.nl of via WhatsApp, Signal of telefonisch op: 0623165907
Bij de inschrijving krijg je een waardebon van Lopers Company Nijmegen t.w.v. 20 euro om een paar hardloopschoenen te kopen.

Boek nu!

Aquarunningtraining Erica Terpstrabad

Aquarunningtraining 12.00-13.00 Erica Terpstrabad Nijmegen

Aquarunning is een hardlooptraining in een baan in het zwembad

Er zijn geen tickets meer te koop voor deze activiteit

Gezondheidsrichtlijnen voor deze activiteit

Fysiek afstand houden verplicht

Organisatie

AquarunningAquarunning verzorgt hardlooptraining in het zwembad en op het sportveld.Henriette Driesen-Joanknecht Heerbaan 45, 6566EC Millingen aan de Rijn

X
X