Clinics

Loopgroepen, sportverenigingen, bedrijven, vriendengroepen en verjaardagsfeestjes kunnen een clinic aquarunning. Een standaard clinic duurt een uur. Dat heeft te maken met het tijdvak van het huren van het badwater. Tijdens deze clinics is de wens van de groep belangrijk. Willen jullie werken aan je hardlooptechniek of willen jullie een meer algemene training? Willen jullie leren lopen in het water? Is het voor teambuilding of is er een groep geblesseerde sporters en willen jullie samen wat doen? Komen jullie naar Nijmegen of reis ik naar jullie toe? Is een trainer voldoende of zijn er meer nodig? Willen jullie na of voor de clinic nog in het zwembad kunnen verblijven? Je ontvangen vooraf een prijsopgave afhankelijk van jullie wensen en de locatie.

Eisen deelname

Voor aquarunning geldt dat elke deelnemer minimaal een zwemniveau heeft dat gelijkwaardig is aan het A-diploma, want aquarunning doe je in diep water.
Het voordeel van een clinic aquarunning is, dat de deelnemers lekker sportief bezig zijn met een laag blessurerisico en doordat aquarunners hun hoofd boven water houden is er ook nog onderling contact mogelijk.

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over de clinics van aquarunning kan via What’s App of per e-mail info@aquarunning.nl
Telefonisch contact opnemen kan uiteraard ook, maar ik heb op mijn werk geen telefoon bij me. Dat maakt het soms lastig om mij telefonisch te bereiken.