Clinics en kinderfeestjes

Clinics van aquarunning

Loopgroepen, sportverenigingen, bedrijven, vriendengroepen en verjaardagsfeestjes kunnen een clinic aquarunning of run-walk-exercise boeken. Een standaard clinic duurt een uur. Tijdens deze clinics is behoorlijk wat mogelijk. Willen jullie werken aan je hardlooptechniek of willen jullie een meer algemene training? Willen jullie leren lopen in het water? Is het voor kinderen en is het spelelement belangrijk? Gaat het om de opbouw van uithoudingsvermogen of hebben de deelnemers blessures waarmee jullie willen trainen? Is teambuilding het belangrijkste voor jullie? Is het een kinderfeestje? Komen jullie naar Nijmegen of reis ik naar jullie toe? Is een trainer voldoende of zijn er meer nodig? Willen jullie na of voor de clinic nog in het zwembad kunnen verblijven? Wil je run-walk-exercise in de openbare ruimte doen of liever op een sportveld of in een gymzaal. Jullie ontvangen vooraf een prijsopgave afhankelijk van jullie wensen en de locatie.

Eisen aquarunning, run-walk-exercise

Voor aquarunning geldt dat elke deelnemer minimaal een zwemniveau heeft dat gelijkwaardig is aan het A-diploma, want aquarunning doe je in diep water. De minimale leeftijd is 10 jaar.
Het voordeel van een clinic aquarunning is, dat de deelnemers lekker sportief bezig zijn met een laag blessurerisico en doordat aquarunners hun hoofd boven water houden is er ook nog onderling contact mogelijk.

Voor run-walk-exercise geldt dat alle deelnemers moeten mogen hardlopen. Naar wens kan de vijf minuten hardlopen worden ingevuld in een spelvorm waar een individuele winnaar is of een team wint.

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over de clinics van aquarunning kan via What’s App, Signal 0623165907 of per e-mail info@aquarunning.nl
Telefonisch contact opnemen kan uiteraard ook, maar ik heb op mijn werk geen telefoon bij me. Dat maakt het soms lastig om mij telefonisch te bereiken.