Aquarunning Erica Terpstrabad maandag 12.00-13.00 oktober 2022

Erica Terpstrabad 25 m bad
In het Erica Terpstrabad 25 m bad kun je aquarunning doen.

Erica Terpstrabad Aquarunning augustus 2022

Op 31 oktober 2022 start er een trainingscyclus Aquarunning van acht weken in het Erica Terpstrabad. Deze trainingscyclus eindigt op 19 december. De trainingen zijn elke maandag van 12.00 tot 13.00. De trainingscyclus kost 93,60 euro. Inschrijven kan via info@aquarunning.nl of WhatsApp 0623165907 of via de blauwe button ‘ reserveer nu’ op de site.

Doelgroep Aquarunningtrainingen

Deze acht trainingen kunnen worden gevolgd door iedereen, want je beweegt op je eigen niveau. De snelste lopers maken de meeste meters. In het verleden zijn de aquarunningtrainingen gevolgd door: Sporters die revalideren, hardlopers die hun trainingsvolume willen vergroten zonder de schokbelasting van het hardlopen, deelnemers die af willen vallen, want een uurtje training is ongeveer 600 Kcal, deelnemers die hun lichamelijke conditie willen verbeteren of aan hun core willen werken en het leuk vinden om iets nieuws te leren.

Je traint in een baan op je eigen niveau. Bij beginners staat het aanleren van de techniek centraal ook werken zij aan de opbouw van uithoudingsvermogen en spierkracht. Gevorderden bouwen verder op wat ze al kunnen en werken aan hun uithoudingsvermogen en spierkracht en verbeteren hun techniek. Na deze acht trainingen ben je in staat om de zones uit je hardlooptraining te vertalen naar een training in het water en is je uithoudingsvermogen verbeterd. Ook kun je belangrijke loopscholingsoefeningen in het water uitvoeren.

Adres Erica Terpstrabad

Erica Terpstrabad, Kwakkenbergweg 25, 6523 MJ Nijmegen. De trainingen vinden plaats in het 25 m wedstrijdbad.

Wetbelt voor aquarunning

De wetbelt die je nodig hebt voor aquarunning kun je lenen tijdens de training.

Video van Aquarunning

Op YouTube staat een video met uitleg. Bekijk hier een video van Aquarunning.

Extra eisen deelnemers

Omdat de trainingen plaats vinden in diep water is het verplicht om een zwemdiploma A of gelijkwaardig zwemniveau te hebben.

Inschrijven voor Aquarunning

Inschrijven kan via de blauwe button ‘ reserveer nu ‘ op de site of op info@aquarunning.nl of via WhatsApp of telefonisch op: 0623165907
Bij de inschrijving krijg je een waardebon van Lopers Company Nijmegen t.w.v. 20 euro om een paar hardloopschoenen of wandelschoenen te kopen.
In overleg is het mogelijk om te wisselen met een training in Sportfondsenbad Nijmegen-West. Dit kan alleen als er plaats is. De trainingen zijn in Sportfondsenbad Nijmegen-West op maandag van 19.30 tot 20.30 en op dinsdag van 20.30 tot 21.30.