Pakket van 16 aquarunningtrainingen, sporten onder begeleiding

Aquarunner met het getal 16 linksboven en het logo van aquarunning rechtsonder
Met 16 aquarunningtrainingen weet je zeker dat je tot het eind van het jaar sport onder begeleiding.

Sporten onder begeleiding met 16 aquarunningtrainingen

Als je je inschrijft voor 16 wekelijkse aquarunningtrainingen in het Erica Terpstrabad of in Sportfondsenbad Nijmegen-West weet je zeker dat je tot de kerstvakantie kunt sporten onder begeleiding. De trainingen zijn in het Erica Terpstrabad op maandag van 12.00 tot 13.00 en in Sportfondsenbad Nijmegen-West van 19.30 tot 20.30. Je kiest voor een trainingscyclus in één zwembad. In overleg is het mogelijk om te wisselen tussen de locaties als er plaats is.

De eerste training start op 29 augustus, de laatste is op 19 december 2022. Je bent dus voor de kerstvakantie klaar. In de herfstvakantie, op maandag 24 oktober is er geen training.

Naast de aquarunningtrainingen kun je een aanvullend hardloopschema of fietsschema of wandelschema of zwemschema krijgen, waarmee je je uithoudingsvermogen nog beter op peil kunt brengen, zodat je fitter aan de kerstdagen begint. Het hardloop-, fiets- en wandelschema gaat uit van twee trainingen per week. Het zwemschema van een training per week. De kosten voor dit pakket zijn 180 euro. Dit is ook te voldoen via automatische incasso in drie termijnen van 60 euro. De incassotermijnen zijn 29 augustus, 1 oktober, 1 november.

Inschrijven kan via de blauwe button ‘ reserveer nu ‘ op de site of op info@aquarunning.nl of via WhatsApp of telefonisch op: 0623165907
Bij de inschrijving krijg je twee waardebonnen van Lopers Company Nijmegen t.w.v. 20 euro om hardloopschoenen of wandelschoenen te kopen.

Doelgroep Aquarunningtrainingen

Deze zestien trainingen kunnen worden gevolgd door iedereen, want je beweegt op je eigen niveau. De snelste lopers maken de meeste meters. In het verleden zijn de aquarunningtrainingen gevolgd door: Sporters die revalideren, hardlopers die hun trainingsvolume willen vergroten zonder de schokbelasting van het hardlopen, deelnemers die af willen vallen, want een uurtje training is ongeveer 600 Kcal, deelnemers die hun lichamelijke conditie willen verbeteren of aan hun core willen werken en het leuk vinden om iets nieuws te leren.

Je traint in een baan op je eigen niveau. Bij beginners staat het aanleren van de techniek centraal ook werken zij aan de opbouw van uithoudingsvermogen en spierkracht. Gevorderden bouwen verder op wat ze al kunnen en werken aan hun uithoudingsvermogen en spierkracht en verbeteren hun techniek. Na deze zestien trainingen ben je in staat om de zones uit je hardlooptraining te vertalen naar een training in het water en is je uithoudingsvermogen verbeterd. Ook kun je belangrijke loopscholingsoefeningen in het water uitvoeren.

Adres Erica Terpstrabad

Erica Terpstrabad, Kwakkenbergweg 25, 6523 MJ Nijmegen. De trainingen vinden plaats in het 25 m wedstrijdbad.

Adres Sportfondsenbad Nijmegen-West

Sportfondsenbad Nijmegen-West, Planetenstraat 65, 6543 VW Nijmegen. De trainingen vinden plaats in het 50 m wedstrijdbad.

Wetbelt voor aquarunning

De wetbelt die je nodig hebt voor aquarunning kun je lenen tijdens de training.

Video van Aquarunning

Op YouTube staat een video met uitleg. Bekijk hier een video van Aquarunning.

Extra eisen deelnemers

Omdat de trainingen plaats vinden in diep water is het verplicht om een zwemdiploma A of gelijkwaardig zwemniveau te hebben.

Inschrijven voor Aquarunning

Inschrijven kan via de blauwe button ‘ reserveer nu ‘ op de site of op info@aquarunning.nl of via WhatsApp of telefonisch op: 0623165907
Bij de inschrijving krijg je twee waardebonnen van Lopers Company Nijmegen t.w.v. 20 euro om hardloopschoenen of wandelschoenen te kopen.
In overleg is het mogelijk om te wisselen met een training in het andere zwembad. Dit is alleen mogelijk als er plaats is.