Aquarunning Erica Terpstrabad maandag 12.00-13.00 juni 2022

Erica Terpstrabad 25 m bad
In het Erica Terpstrabad 25 m bad kun je aquarunning doen.

Erica Terpstrabad Aquarunning maart 2022!

Op 13 juni 2022 start er een trainingscyclus Aquarunning van vijf weken in het Erica Terpstrabad. Deze trainingscyclus eindigt op 11 juli. De trainingen zijn elke maandag van 12.00 tot 13.00. De trainingscyclus kost 58,50 euro. Een losse training kost 12,50 euro. Ik hoop jullie te zien. Inschrijven kan via info@aquarunning.nl of WhatsApp 0623165907.

Doelgroep Aquarunningtrainingen

Deze vijf trainingen kunnen worden gevolgd door sporters die revalideren, hardlopers die hun trainingsvolume willen vergroten zonder de schokbelasting van het hardlopen, door deelnemers die af willen vallen, want een uurtje training is ongeveer 600 Kcal. Of voor deelnemers die hun lichamelijke conditie willen verbeteren of aan hun core willen werken en het leuk vinden om iets nieuws te leren. Ook voor hardlopers met hooikoorts, mensen die liever niet in de volle zon sporten of die te lang stil hebben gezeten in de lock-down en weer willen opbouwen is Aquarunning geschikt.

Je traint in een baan op je eigen niveau. Bij beginners staat het aanleren van de techniek centraal ook werken zij aan de opbouw van uithoudingsvermogen en spierkracht. Gevorderden bouwen verder op wat ze al kunnen en werken aan hun uithoudingsvermogen en spierkracht en verbeteren hun techniek. Na deze vijf trainingen ben je in staat om de zones uit je hardlooptraining te vertalen naar een training in het water en is je uithoudingsvermogen verbeterd. Ook kun je belangrijke loopscholingsoefeningen in het water uitvoeren.

Wetbelt voor aquarunning

De wetbelt die je nodig hebt voor aquarunning kun je lenen tijdens de training.

Video van Aquarunning

Op YouTube staat een video met uitleg. Bekijk hier een video van Aquarunning.

Extra eisen deelnemers

Omdat de trainingen plaats vinden in diep water is het verplicht om een zwemdiploma A of gelijkwaardig zwemniveau te hebben.

Inschrijven voor Aquarunning

Inschrijven kan op info@aquarunning.nl of via WhatsApp, Signal of telefonisch op: 0623165907
Bij de inschrijving krijg je een waardebon van Lopers Company Nijmegen t.w.v. 20 euro om een paar hardloopschoenen te kopen.
In overleg is het incidenteel mogelijk om te wisselen met een training in Zwembad West. Dit is alleen mogelijk als er plaats is.