Aquarunning Erica Terpstrabad maandag 12.00-13.00

Erica Terpstrabad 25 m bad
In het Erica Terpstrabad 25 m bad kun je aquarunning doen.

Hopelijk is iedereen de lockdown goed door gekomen.

Erica Terpstrabad Aquarunning start!

Het is definitief! Op 17 januari start er een trainingscyclus van 6 weken in het Erica Terpstrabad. Ja, dat is snel! Deze trainingscyclus eindigt op 21 februari. De trainingen zijn elke maandag van 12.00 tot 13.00. De trainingscyclus kost 69 euro. Een losse training kost 12,50 euro. Ik hoop jullie te zien. Inschrijven kan via info@aquarunning.nl of WhatsApp 0623165907. Bellen mag ook tussen 08.00 en 21.00, maar zaterdag 15 januari ben ik van 08.00 tot 17.00 en zondag 16 januari van 08.00 tot 12.00 moeizaam telefonisch bereikbaar. Het liefst buiten die uren bellen.

Doelgroep Aquarunningtrainingen

Deze zes trainingen kunnen worden gevolgd door sporters die revalideren, door hardlopers die hun trainingsvolume willen vergroten zonder de schokbelasting van het hardlopen, door deelnemers die hun lichamelijke conditie willen verbeteren of aan hun core willen werken, omdat ze in de lockdown te lang niets hebben gedaan en door deelnemers die het leuk vinden om iets nieuws te leren. Je traint in een baan op je eigen niveau. Bij beginners staat het aanleren van de techniek centraal ook werken zij aan de opbouw van uithoudingsvermogen en spierkracht. Gevorderden bouwen verder op wat ze al kunnen en werken aan hun uithoudingsvermogen en spierkracht en verbeteren hun techniek. Na deze zes trainingen ken je de basis van aquarunning en heb je inzicht in jouw trainingszones, daarbij is jouw uithoudingsvermogen vooruit gegaan. Ook kun je een aantal belangrijke loopscholingsoefeningen in het water uitvoeren.

Wetbelt voor aquarunning

De wetbelt die je nodig hebt voor aquarunning kun je lenen tijdens de training.

Video van Aquarunning

Op YouTube staat een video met uitleg. Bekijk hier een video van Aquarunning.

Extra eisen deelnemers

Omdat de trainingen plaats vinden in diep water is het verplicht om een zwemdiploma A of gelijkwaardig zwemniveau te hebben.

Inschrijven voor Aquarunning

Inschrijven kan op info@aquarunning.nl of via WhatsApp, Signal of telefonisch op: 0623165907
Bij de inschrijving krijg je een waardebon van Lopers Company Nijmegen t.w.v. 20 euro om een paar hardloopschoenen te kopen.