Aquarunningtrainingen Erica Terpstrabad Lunchpauze september 2021

Langlaufpas bij hardlopen in het water - aquarunning
Langlaufpas bij hardlopen in het water – aquarunning

Lunchpauze Aquarunningtrainingen Nijmegen

Op maandag 20 september 2021 start er een trainingscyclus van vijf aquarunningtrainingen in het Erica Terpstra zwembad, Kwakkenbergseweg 25 in Nijmegen. De trainingstijden zijn van 12.00 tot 13.00, in de lunchpauze dus. De laatste training is op 18 oktober. De trainingen zijn in een baan in het 25 m wedstrijdbad. De trainingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en kunnen worden gevolgd door sporters die revalideren, door hardlopers die hun trainingsvolume willen vergroten zonder de schokbelasting van het hardlopen, door deelnemers die hun lichamelijke conditie willen verbeteren of aan hun core willen werken en door deelnemers die het leuk vinden om iets nieuws te leren. Een wetbelt kun je lenen tijdens de training.

Kosten aquarunningtrainingen

De prijs voor deze vijf trainingen is 57,50 euro. In geval van ziekte of verhindering mag je een vervanger sturen. Wel is het belangrijk dat deze vervanger zwemvaardig is op het niveau van zwemdiploma A.
Bij de inschrijving krijg je een waardebon van Lopers Company Nijmegen t.w.v. 20 euro om een paar hardloopschoenen te kopen.

Inschrijven:

Inschrijven kan op: info@aquarunning.nl of per What’s App of Signal op 0623165907.

Meer links en informatie

Meer informatie en links naar filmpjes vind je op: https://www.aquarunning.nl/events/aquarunningtraining-erica-terpstrabad-nijmegen-25-m-wedstrijdbad/