Aquarunningtrainingen zwembad West Nijmegen-september-2021

Loopscholing kan ook in het zwembad - Aquarunning
Loopscholing kan ook in het zwembad – Aquarunning

Aquarunning Nijmegen September

Deze trainingscyclus is volgeboekt. Inschrijven is alleen nog mogelijk voor de wachtlijst.

Op maandag 13 september 2021 start er een trainingscyclus van zes aquarunningtrainingen in Zwembad West, Planetenstraat 65 in Nijmegen. De trainingstijden zijn van 19.30 tot 20.30. De laatste training is op 18 oktober. De trainingen zijn in een baan in het 50 m bad. Van die baan zullen we de 35m in het diepe deel gebruiken, omdat dit zwembad een schuine bodem heeft en aquarunning een diep water activiteit is. De trainingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en kunnen worden gevolgd door sporters die revalideren, door hardlopers die hun trainingsvolume willen vergroten zonder de schokbelasting van het hardlopen, door deelnemers die hun lichamelijke conditie willen verbeteren of aan hun core willen werken en door deelnemers die het leuk vinden om iets nieuws te leren. Een wetbelt kun je lenen tijdens de training.

Kosten aquarunningtrainingen

De prijs voor deze zes trainingen is 69 euro. In geval van ziekte of verhindering mag je een vervanger sturen. Wel is het belangrijk dat deze vervanger zwemvaardig is op het niveau van zwemdiploma A.
Bij de inschrijving krijg je een waardebon van Lopers Company Nijmegen t.w.v. 20 euro om een paar hardloopschoenen te kopen.

Inschrijven:

Inschrijven kan op: info@aquarunning.nl of per What’s App of Signal op 0623165907.

Meer links en informatie

Meer informatie en links naar filmpjes vind je op www.aquarunning.nl/events/aquarunningtraining-zwembad-west-nijmegen-50-m-binnenbad/