Aquarunning na lockdown 2021

Aquarunning - Hardlopen in het water
Aquarunning – Hardlopen in het water

Aquarunning na lockdown 2021

De aquarunningtrainingen in het Erica Terpstrabad en Zwembad West en de hardlooptrainingen in Zwembad West kunnen voorlopig niet starten, omdat de lockdown dat jammergenoeg onmogelijk maakt. Wel is het mogelijk om je in te schrijven voor het moment dat de trainingen weer starten. Ook is het mogelijk om je op te geven als geïnteresseerd in de trainingen. Je krijgt dan bericht als de trainingen weer kunnen beginnen. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar info@aquarunning.nl of met Signal of What’s App op 0623165907.

Aquarunning en hardlooptraining

Er zijn aquarunningtrainingen op maandag van 12.00 tot 13.00 in het Erica Terpstrabad.
Gepland zijn aquarunningtraining op woensdagmorgen van 10.30 tot 11.30 in Zwembad West en hardlooptrainingen op maandagmorgen van 10.00 tot 11.00 in Zwembad West.
Mocht je op een ander tijdstip kunnen, vermeld dat dan. Wellicht is er een oplossing mogelijk.