Privéles Wegwijs in aquarunning

Privéles Wegwijs in aquarunning of privetraining
Privéles Wegwijs in aquarunning of privetraining

Ben je alleen of met een groepje tot en met drie personen en wil je gewoon snel aan de slag kunnen met aquarunning, maar wil je niet wachten op een trainingscyclus of kun je niet op het tijdstip. Dan kun je het beste één uur privéles ‘Wegwijs in aquarunning boeken’. In dat uur leer je de basis van aquarunning. Die basis bestaat uit stuwen en verticaal voortbewegen in het water, mobiliteit, compact lopen en afzet en alles komt samen. Na dat uur weet je waarop je moet letten en kun je zelf aan de slag met aquarunning. Voor een persoon kost een uur ‘Wegwijs in aquarunning’ EUR 47,50. Voor elke persoon meer in dat uur betaal je EUR 2,50. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Bij dit bedrag komt nog jullie toegang tot het zwembad of een eventuele baanhuur.

Privétraining aquarunning

Wil je zelf of met een groepje van maximaal drie personen in een privétraining werken aan je uithoudingsvermogen of techniek? Ook dat kan. Een uur privétraining kost EUR 47,50, een half uur 32,50. Voor elke persoon meer in de privétraining betaal je EUR 2,50. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Bij dit bedrag komt nog jullie toegang tot het zwembad of een eventuele baanhuur.

Informatie over boeking individuele begeleiding, privétraining en privéles

Informatie over en boekingen voor individuele begeleiding, privétraining of privéles aquarunning kun je krijgen via What’s App 0623165907 of per e-mail info@aquarunning.nl
Telefonisch contact opnemen kan uiteraard ook, maar ik heb op mijn werk geen telefoon bij me. Dat maakt het soms lastig om mij telefonisch te bereiken.